Delnice disale kulturu i drugog dana Kotar FEST!-a

Drugi dan Kotar FEST!-a započeli smo predstavom za našu najnajnajmlađu publiku. No, „Baja Buf“ nije samo predstava, to je igra i događanje na kojem su bebe u starosti od 10 – 24 mjeseca same odlučivale kako žele sudjelovati. Uz izvođače, na predstavi su sudjelovali i roditelji koji su proučavali kako se njihove bebe ponašaju bez distrakcija i u potpunoj slobodi.  Svaka beba za svoj trud nagrađena je Koestlin keksićima, a mame su bile sretne jer su bebe nakon svog nastupa bile spremne za podnevni odmor.

Tijekom dana, Delničani su se opuštali u našoj „chill zoni“ u Parku kralja Tomislava u kojem je u večernjim satima bio prikazan svjetski poznat i nagrađivan film Dalibora Matanića „Zvizdan“, te „Pot v raj“ Blaža Završnika. Filmovi su se gledali na velikom platnu ljetnog kina zahvaljujući super ekipi tvrtke Via solis , a gledatelji su tijekom projekcija zabavljali zube grickalicama našeg sponzora Koestlin.

Nakon filma, došao je red i na glazbu. Na košarkaškom igralištu okupili su se svi željni plesa i dobre zabave. Fantastične djevojke iz glazbene vokalne skupine „DIM“ svojim moćnim glasovima su oduševile publiku, a daruvarski „Cat paws“ odveo nas je na putovanje kroz vrijeme rockabilly hitovima.

Posted on July 2, 2016 in Uncategorized

Share the Story

About the Author

Back to Top