Kotar FEST! 1

KotarFEST!1  3. – 4. kolovoza 2012.

Prvi Kotar FEST! uspješno je realiziran u kolovozu 2012. godine uz potporu grada Delnica i udruga mladih Arteria (Delnice) i Polnočnjak (Lokve) te donacije HBC Coca- Cola.

Ugostio je predstavu za mlade „Klupica“ KD Pinklec iz Čakovca te predstavu „Ptica“ Piere Vally teatra iz Zagreba. U Radničkom domu u Delnicama predstave je pogledalo dvjestotinjak gledatelja dok su odličan odaziv imale i radionice festivala.

Lutkarsko-animacijska radionica u Brodu na Kupi okupila je širok spektar zainteresiranih (od četverogodišnjeg Relje pa do odgajeteljica) na zadovoljstvo voditelja Jadrana Grubišića.U Lokvama je bila najposjećenija radionica izrade lutaka u kojoj su odgajateljice zajedno s djecom i voditeljicom Tinom Bertović stvarale crteže, lutke i scenografiju od prirodnih materijala nadahnuti maštom i zaigranošću polaznika. Dramska radionica u Delnicama voditelja Silvija Vovka pružila je polaznicima (uglavnom tinejdžerima) dinamičan uvid u osnove kazališta.

Kraj festivala obilježen je koncertom Alen Ford One man banda Igora Baxse u prekrasnom ugođaju hotela Mance u Brodu na Kupi.


Back to Top